г. Одесса, пр-т Гагарина, 25

Видати книгу малим тиражем (накладом) недорого

Видати книгу малим тиражем накладом недорогоНауковий прогрес здійснюється в першу чергу завдяки тому, що більшість наукових діячів публікують свої напрацювання і збирають в одне видання найважливіші і свіжі факти в кожній окремо взятій сфері. Багато українських викладачі та вчені вибирають нас, щоб видати книги малим тиражем (накладом). Щоб недорого і швидко поширити знання, до Вашого проекту підключається команда професіоналів з великим досвідом, яка допоможе впоратися з усіма етапами створення наукового або навчального видання. Ми допоможемо недорого видати Вашу книгу малим накладом або тиражем з мінімальними втратами часу і коштів. В результаті в бібліотеках і книгарнях вже незабаром будуть доступні нові підручники або посібники, які просунуть рівень освіти в Україні на новий рівень.

Якщо Ви є науковим співробітником або представником системи освіти, видати книгу малим тиражем (накладом) недорого Ви завжди можете у видавництві «Освіта України». Наша організація займається не тільки випуском літератури в паперовому форматі, але також і повністю супроводжує друк і поширення Вашого підручника або методичного посібника. Також наше видавництво випускає карти для різних сфер навчання.

Рекомендуємо звернути увагу на різноманітність послуг, які замовляють наші клієнти в рамках випуску книги малим накладом або тиражем. Недорого видати підручник допомагає група дизайнерів, редакторів та інших фахівців. Поліграфічні послуги також входять у вартість комплексу послуг нашого видавництва. Важливо підкреслити, що ми надаємо доставку по всіх країнах СНД, а також проводимо експедиторські поїздки по Україні. Також в рамках можливості видати книги малим тиражем або накладом недорого можна замовити і комплектування бібліотек вищих навчальних закладів. Деталі можна обговорити по телефону.

На сьогоднішній день просто неможливо залишатися діячем освіти і науки без власної літератури. У стінах нашої організації Ви можете видати книгу малим тиражем (накладом) недорого і швидко. Починаючи від послуг редактора і закінчуючи вибором дизайну повна команда фахівців візьме на себе супровід Вашого видання.